Heftruck kopen

d90s-9 Bobcat

De perfecte heftruck kopen voor jouw bedrijf bij Van Riel Forklifts

Een heftruck kopen of huren, nieuw of gebruikt, voor eindgebruik of wederverkoop, Van Riel Forklifts heeft wat je nodig hebt. Ons aanbod bestaat uit elektrische, diesel en LPG heftrucks. Daarnaast kun je bij ons ook voor schrobmachines en andere magazijnmachines terecht.

Van Riel Forklifts heeft een rijke historie in de heftruckbranche. Al decennia lang voorzien wij bedrijven van de juiste heftruck-oplossingen. Onze ervaring en passie voor wat we doen, is wat ons onderscheidt.

Waarom Van Riel Forklifts?

Eén of meerdere heftrucks kopen bij Van Riel Forklifts? Van een compacte elektrische heftruck voor binnenwerkzaamheden tot een krachtige diesel heftruck voor zware klussen buiten, wij hebben de juiste opties voor je. Wat je ook koopt, je hebt altijd de volgende voordelen:

  • Persoonlijk contact: wij geloven in een persoonlijke aanpak. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren, zowel online als op locatie.
  • Deskundig advies: met onze brede productkennis vinden we altijd de juiste match voor jouw specifieke behoeften.
  • Kwaliteit en service: we staan in voor de kwaliteit van onze heftrucks en ondersteunen dat met uitstekende service.
  • Snelle levering: wij begrijpen dat tijd geld is. Daarom zorgen we voor een snelle afhandeling van jouw bestelling.
  • Flexibiliteit: kopen of huren, nieuw of gebruikt, wij bieden flexibele oplossingen aangepast aan jouw wensen.
  • Garantie: bij ons krijg je 2 jaar garantie op een nieuwe heftruck en 3 maanden garantie op een gebruikte.

Heftruck kopen, waar moet je op letten?

Wanneer je een heftruck wilt kopen, kom je er snel achter dat de keuze enorm is. Hoe kies je de heftruck die het beste bij jouw bedrijf past? Hier zijn enkele punten om op te letten als je een heftruck gaat kopen:

Type heftruck: er zijn verschillende soorten heftrucks, zoals elektrische heftrucks, diesel heftrucks, LPG-heftrucks en hybride heftrucks. Kies het type dat het beste past bij het gebruik en de omgeving waarin je de heftruck gaat gebruiken.
Capaciteit en hefhoogte: bepaal de maximale last die je heftruck moet kunnen tillen en de maximale hoogte waarnaar het moet kunnen heffen.
Brandstof: als je kiest voor een heftruck met een verbrandingsmotor, let dan op de brandstofefficiëntie. Kies een model dat zuinig is en past bij je budget en milieudoelstellingen.
Veiligheid: denk aan de nodige veiligheidsvoorzieningen, zoals stabiliteitscontrolesystemen, verlichting, alarmsystemen, enzovoort. Veiligheid moet altijd de hoogste prioriteit hebben bij het werken met heftrucks.
Manoeuvreerbaarheid: beoordeel de manoeuvreerbaarheid van de heftruck, vooral als je van plan bent deze in een beperkte ruimte te gebruiken.
Ergonomie: besteed aandacht aan de ergonomische kenmerken van de heftruck, zoals verstelbare stoelen, gemakkelijk bereikbare bedieningselementen en goed zicht op de lasten en omgeving.

Maatwerkoplossingen

We begrijpen dat elke klant uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke eisen. Onze website geeft een goed overzicht, maar er is nog veel meer mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

d90s-9 Bobcat

Over Van Riel Forklifts

Van Riel Forklifts is al jaren een begrip op het gebied van heftrucks en beschikt over uitgebreide expertise in intern transportmaterieel. We werken samen met een breed netwerk van sub-dealers in Nederland om onze klanten volledig te kunnen bedienen, van kleine tot grote projecten.

Gebaseerd op de fundamenten van oprichter M.J. van Riel, is Van Riel Forklifts uitgegroeid tot een vooraanstaande speler op de heftruckmarkt. We streven naar innovatieve oplossingen die voldoen aan de veranderende behoeften van klanten in diverse sectoren. Ons ervaren team met een sterke focus op klanttevredenheid streeft altijd naar het leveren van hoogwaardige producten en uitstekende service verlenen. Hierdoor zijn we een betrouwbare partner voor efficiënte en betrouwbare heftruck-oplossingen.

Huren als flexibele optie

Niet zeker of je klaar bent om te kopen? Geen probleem! Van Riel Forklifts biedt ook de mogelijkheid om heftrucks te huren, zelfs al vanaf één dag. Wellicht heb je de machine maar kort nodig en is een vorkheftruck kopen een brug te ver.

Daarnaast geeft huren je ook de flexibiliteit om de heftruck te testen en te zien of deze voldoet aan jouw behoeften, voordat je tot aankoop overgaat.

Neem contact op

Ben je klaar om de volgende stap te zetten en de ideale heftruck voor jouw bedrijf te vinden? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of ons contactformulier. Ons team van deskundigen staat klaar om je te helpen met persoonlijk advies en om al je vragen te beantwoorden. Bel naar +31 (0)13 458 21 22 stuur een e-mail naar info@vanrielforklifts.nl of ga naar onze contactpagina.