ONZE SERVICE STAAT HOOG IN HET VAANDEL

Naast snelheid en een eigen, goed geoutilleerde werkplaats, bieden wij u volledig ingerichte servicewagens voor service op uw eigen locatie, waarvan dagelijks de voorraad reservedelen en verbruiksmaterialen worden aangevuld welke een goede en snelle onderdelenvoorziening garandeert.

De continuïteit van uw machine staat voorop. Naast Doosan kunnen onze gekwalificeerde monteurs ook het onderhoud en de reparaties uitvoeren aan andere merken. Service-abonnementen en -contracten kunnen wij in elke gewenste vorm aanbieden, of dit nu een all-in contract voor meerdere jaren is of enkel een onderhoudsbeurt met keuring op nacalculatie.

Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en doen u een aansprekend prijsvoorstel. Uiteraard dragen wij zorg voor de jaarlijkse verplichte keuring en zorgen ervoor dat uw machine maximaal inzetbaar en veilig te gebruiken is.

 

Kwaliteitskeuringen

Als importeur van het merk Doosan zijn wij aangesloten bij de BMWT. Deze brancheorganisatie stelt ons in staat om diverse soorten intern transport te voorzien van een keuring.

Neem contact op

Service & onderhoud

Onze monteurs kennen de machines van binnen en van buiten. Als we iets niet op locatie kunnen repareren dan hebben we de middelen om uw machine naar de werkplaats te vervoeren. Moet het werk doorgaan? We hebben diverse alternatieven voor verhuur en occasions.

Neem contact op

Volledig ingerichte werkplaats

Onze monteurs hebben hier alles bij de hand in onze compleet ingerichte werkplaats in Tilburg. Zo wordt uw heftruck zeer efficiënt gerepareerd. Service en snelheid staat bij ons voorop.

Of het nu een reparatie op locatie is, transport naar onze werkplaats of een tijdelijke vervanging voor uw machine. Neem contact op en vertel uw verhaal. Wij zoeken naar de beste oplossing voor uw situatie.

Neem contact op

Van alle markten thuis

Onderhoud aan alle merken

Wij onderhouden alle merken heftrucks. Naast DOOSAN en MORA kunt u bij ons terecht met uw BT, CARER, Crown, Yale, FIAT, Hyster, Kalmar, Manitou, Jungheinrich, Linde, Toyota, Hyundai, Komatsu, Caterpillar, Mitsubishi, Samsung, TCM,  en meer.

Batterijcontrole, revisie, veiligheidskeuring.

Uitgebreide onderdelenvoorraad

De juiste band voor iedere toepassing

 
 

Wacht niet tot het te laat is.

Regelmatig onderhoud voorkomt dat uw machine niet inzetbaar is op momenten waarop het echt nodig is. De kosten van niet kunnen laden/lossen kunnen snel oplopen.

Laat u adviseren door onze monteurs.

Neem contact op