Elektrische heftruck

De kracht van een elektrische heftruck

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die de logistieke processen in jouw bedrijf naadloos laat verlopen? Dan ben je bij Van Riel Forklifts aan het juiste adres. Laten we eens dieper ingaan op de wereld van de elektrische heftruck – de stille schakel in magazijnbeheer die efficiëntie, duurzaamheid en topprestaties biedt.

Geruisloze prestaties

Stel je een scenario voor waarbij het geluid van brullende motoren niet langer de werkvloer domineert, terwijl medewerkers zich een weg banen door het magazijn. Een elektrische heftruck maakt deze droom realiteit. Ze bewegen geruisloos en toch tillen ze lasten alsof het gewichtloze veren zijn. Van Riel Forklifts begrijpt deze behoefte aan rust en efficiëntie. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan elektrische heftrucks die het werk een stuk makkelijker maken.

Elektrische heftruck: Milieuvriendelijk

Een elektrische vorkheftruck werkt stil en efficiënt, waardoor deze ideaal is voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen zoals magazijnen met gedeelde ruimtes of binnenstedelijke distributiecentra. Bovendien stoten ze geen schadelijke emissies uit, wat resulteert in een schonere en gezondere werkomgeving voor zowel medewerkers als het milieu.

Geen schadelijke emissies, geen gedoe met brandstof – alleen zuivere prestaties zonder negatieve impact op het milieu. Van Riel Forklifts erkent de urgentie van milieubescherming en daarom omarmen we deze groene revolutie volledig.

Stel direct je vraag

Bekijk onze heftruck opties

Comfort en ergonomie

Maar laten we eerlijk zijn, bij heftrucks in het algemeen gaat het niet alleen om kracht en prestaties. Comfort is ook van groot belang. Dat zit wel goed met onze elektrische heftrucks. Met ergonomische stoelen en intuïtieve bedieningselementen zitten bestuurders comfortabel terwijl ze door het magazijn navigeren.

Kostenbesparing bij elektrische heftrucks

En laten we de kosten niet vergeten. Elektrische heftrucks kunnen aanvankelijk duur lijken, maar op de lange termijn zullen ze vaak een prima investering blijken. Minder onderhoud, lagere operationele kosten en subsidies voor duurzaamheid maken ze tot een verstandige keuze voor elk bedrijf dat vooruitdenkt.

Voordelen van een elektrische heftruck kopen of huren bij Van Riel Forklifts

Denk je aan een elektrische heftruck kopen of huren bij Van Riel Forklifts? Hier zijn vijf goede redenen waarom dat een slimme zet is:
Persoonlijk contact: onze ervaren medewerkers staan voor je klaar om je zowel online als in het echt te helpen.
Deskundig advies: met onze uitgebreide kennis van heftrucks vinden we altijd de perfecte oplossing die past bij jouw specifieke eisen en wensen.
Kwaliteit en service: we bieden kwaliteit en uitstekende service om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankoop.
Snelle levering: tijd is kostbaar, daarom streven we naar een snelle afhandeling van je bestelling, zodat je snel aan de slag kunt gaan.
Flexibiliteit: of je nu wilt kopen of huren, nieuw of gebruikt, wij bieden flexibele opties die zijn afgestemd op jouw wensen en behoeften. Wist je bijvoorbeeld dat je bij ons een heftruck al vanaf 1 dag kunt huren?
Garantie: 2 jaar garantie op nieuwe heftrucks en 3 maanden garantie op gebruikte heftrucks.

d90s-9 Bobcat

Over Van Riel Forklifts

Van Riel Forklifts staat al tientallen jaren bekend als expert op het gebied van intern transportmaterieel. We werken samen met een uitgebreid netwerk van sub-dealers in Nederland om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Wij zijn expert op het gebied van elektrische, maar ook van LPG en diesel heftrucks.

Opgebouwd op de fundamenten van oprichter M.J. van Riel, is Van Riel Forklifts uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de heftruckmarkt. Met ons ervaren team en sterke focus op klanttevredenheid blijven we hoogwaardige producten en uitstekende service leveren.

Meer weten over de elektrische heftruck?

De elektrische heftruck is zoveel meer dan een stille machine die lasten tilt. Het zijn de bouwstenen van efficiëntie en duurzaamheid. Van Riel Forklifts gelooft in deze krachtige revolutie en biedt de middelen om jouw logistieke doelen te bereiken. Stap ook aan boord van de elektrische golf. Wil je een elektrische heftruck huren of kopen of heb je hier vragen over? Bel naar +31 (0)13 458 21 22, stuur een e-mail naar info@vanrielforklifts.nl of ga naar onze contactpagina.