HOOGWERKERS & VEEGMACHINES

Naast heftrucks, bieden wij u ook een compleet gamma hoogwerkers en veeg- en schrobmachines aan. Eenvoud en kwaliteit in combinatie met een correcte prijs is wat wij belangrijk vinden aan deze producten. Huren voor zowel de korte als de lange termijn behoort ook tot de opties.

Voor zowel de hoogwerkers als de veeg- en schrobmachine bieden wij dezelfde service die u van ons gewend bent. Het voordeel is dat u op deze manier zaken kan doen met een partij voor al uw interne transportmiddelen.

Indien u een specialistisch materieelstuk of logistiek vraagstuk hebt en u weet niet wat voor machine daar bij hoort, schroom niet om ons de vraag te stellen. Wij duiken er namelijk graag samen met u in!

(KORTE TERMIJN) VERHUUR

Bij Van Riel Forklifts bent u aan het juiste adres voor verhuur. Of het nu gaat om een dagdeel of over langere termijn, wij kunnen u desgevraagd voorzien van een
passende machine voor een passend verhuurtarief. De eventuele aanvullende opbouw van extra verhuur componenten kunt u in samenspraak doen met onze adviseur(s).

Dus maatwerkoplossingen voor een korte of lange verhuurtermijn behoren bij ons ook zeker tot de mogelijkheden.

Onze verhuurvloot kent nagenoeg geen grenzen, van ruwterrein-vorkheftrucks tot zwaar elektrische heftrucks, vrijwel iedere machine is beschikbaar voor de verhuur. Wij verhuren heftrucks en hoogwerkers in alle soorten en maten!