Onze activiteiten

Verkoop van heftrucks en overige interne transportmiddelen

Bobcat

Alle beschikbare modellen van Bobcat zijn te leveren door Van Riel Forklifts.
Doosan beschikt onder meer over elektro, diesel en LPG heftrucks maar ook over diverse magazijntrucks.

Overige merken

Naast nieuwe heftrucks heeft Van Riel Forkliftsoverige merken altijd een ruim assortiment aan occasions.
Deze occasions zijn niet alleen gerenomeerde merken als Bobcat, Doosan en Mora maar ook Hyster, Linde, Toyota etc.

Voor meer info kijkt u op onze pagina Occasions.

Mora

Alle morabeschikbare modellen van Mora zijn te leveren door Van Riel Forklifts. Mora beschikt onder meer over zéér compacte elektro heftrucks tot en met 25 ton. Daarnaast heeft Mora ook een ruim assortiment aan overige compacte en speciale heftrucks.

Partners

partnersOm u een zo ruim mogelijk assortiment te bieden hebben wij op sommige gebieden partners. Deze partners helpen ons om u aan te bieden wat u zoekt en zo te zorgen voor een complete aanbieding voor wat betreft het interne transport. Enkele voorbeelden van onze partnerschappen zijn:Terberg Kinglifter, Kärcher, Rijnen brandstoffen

Bemand- en onbemand verhuur

Onbemand verhuur

Al onze heftrucks zijn beschikbaar voor zowel kortlopende als langlopende verhuur. Onze vloot heftrucks varieert van 1.5 ton t/m 16 ton. Tevens is het verzorgen van het transport mogelijk door Van Riel Forklifts.

Bemand verhuur

Al onze heftrucks zijn tevens beschikbaar met bediening ten behoeve van het uitvoeren eenvoudige werkzaamheden tot en met de meest complexe industriële verplaatsingen die u liever uit handen geeft. Onze gecertificeerde bedienaars zijn uitermate kundig en beschikken over alle vaardigheden om deze opdrachten adequaat en veilig te kunnen uitvoeren.

Service, onderhoud en keuringen

Keuringen

Als importeur/dealer van het merk Bobcat en dealer van Mora zijn wij aangesloten bij de BMWT. Deze brancheorganisatie stelt ons in staat om diverse soorten middelen te voorzien van een keuring. Hieronder vallen niet alleen hef- en magazijntrucks, maar ook hoogwerkers en verreikers. Als klant is het verkrijgen van een optimale service van groot belang en die wordt u door Van Riel Forklifts geleverd.

Naast uiteraard onze eigen merken, zijn wij ook geëquipeerd om alle andere merken voor u te onderhouden gedurende 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Ons eigen magazijn heeft de meeste reservedelen en verbruiksartikelen direct op voorraad, zodat we u doorgaans razendsnel van dienst kunnen zijn.

Daarnaast zijn alle nieuw afgeleverde heftrucks voorzien van een BMWT-keuring en garantie en worden gebruikte heftrucks vóór aflevering door ons opnieuw in de lak gezet, eveneens voorzien van een BMWT-keuring en in de meeste gevallen – afhankelijk van de leeftijd – een garantieperiode