Logistica 2015 staat voor de deur !

De Logistica 2015 staat voor de deur, om u nogmaals te herinneren aan uw uitnodiging willen wij u van harte uitnodigen om 10 t/m 13 november onze stand te bezoeken op de Logistica 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht.
Van Riel Forklifts, importeur van Doosan heftrucks in Nederland, is te vinden op standnummer 12D068 met een ruim aanbod van de nieuwe Doosan 7 series heftrucks.

Naast Doosan is Van Riel Forklifts dealer van Mora Carrelli. Dit Italiaanse heftruckmerk is gespecialiseerd in zwarte compacte elektrische heftrucks. Elke truck wordt naar wens gebouwd voor de klant en dit betekend dat er veel mogelijkheden zijn op het gebied van de wensen en eisen aan deze heftrucks.

Graag nodigen wij u uit op onze stand om, nogmaals, kennis te maken met onze producten.

Bent u geintereseerd ? Stuur dan een mail naar info@vanrielforklifts.nl en wij zorgen voor een geldig entreebewijs voor 10 t/m 13 november.

Logistica is de grootste vakbeurs in de Benelux voor professionals in het logistieke vakgebied. De volgende editie vindt, gelijktijdig met de vakbeurs ICT & Logistiek, plaats op 10 t/m 13 november 2015 in Jaarbeurs Utrecht. De beurs biedt een groot, innovatief aanbod van exposanten op het gebied van transport, opslag, verzamelen en afleveren van goederen. Daarnaast heeft Logistica een uitgebreid inhoudelijk programma, met lezingen, seminars, workshops en informatieve tours. Bezoek onze stand op Logistica 2015. Wij informeren u graag over het laatste nieuws en bijzondere acties.