In het kort

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega (m/v) die zich thuis voelt binnen onze dynamische werkomgeving en die ons enthousiaste team komt versterken. Het gaat om de fulltime functie van (ervaren) magazijnmedewerker.

Magazijnmedewerker Van Riel Forklifts

Als magazijnmedewerker van Van Riel Forklifts ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig verrichten van werkzaamheden in het magazijn zoals het bestellen van onderdelen, innemen en verwerken van inkomende onderdelen en het uitgeven van de goederen op werkorder-niveau. Ook ga je uitzoeken wat de voordelen van diverse leveranciers zullen zijn en de contacten met hen onderhouden. In deze functie werk je direct samen met de planner en service coördinator.

Wat vragen we?

 • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
 • Woonachtig in regio Tilburg
 • Rijbewijs B(E)
 • Flexibele en proactieve instelling
 • Affiniteit met techniek / technische kennis
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Geen 9-tot-5 mentaliteit
 • Enthousiast en gemotiveerd
 • Goede omgang met de computer
 • Goede kennis van de Engelse taal

Wat bieden we?

Van Riel Forklifts is een werkgever die goed voor zijn mensen zorgt. Het beste bewijs zijn daarvoor misschien wel de vele langjarige dienstverbanden van onze medewerkers. Er wordt bij Van Riel Forklifts veel aandacht besteed aan opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

We bieden natuurlijk de marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals vermeld in de ‘CAO Voor Het Beroepsgoederenvervoer Over De Weg En De Verhuur Van Mobiele Kranen’. Daarnaast bieden we je ook een aantal bedrijfsspecifieke arbeidsvoorwaarden, zoals:

 • Een ideeën- en tipregeling
 • Een studiekostenregeling
 • Een collectieve ziektekostenverzekering
 • Voordeelpas voor privé-aankopen
 • Aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering
 • Fietsplan
 • En nog veel meer!

Bij Van Riel vinden we dat hard en goed werken beloond mag worden met een feestje! Daarom organiseert Van Riel en onze personeelsvereniging ieder jaar een aantal leuke activiteiten voor de medewerkers en hun achterban, bijvoorbeeld:

 • De maandborrel
 • De zomer BBQ
 • Het jaarfeest
 • Het Sinterklaasfeest
 • Een kerstreceptie
 • En meer!

Interesse?

Van Riel Forklifts biedt jou een uitdagende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, alsook voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Je komt te werken in een dynamisch en gedreven team waarbij je samen met je collega’s werkt aan een verdere groei van onze organisatie. Ben jij die magazijnmedewerker waar wij naar op zoek zijn? Graag ontvangen wij dan jouw cv. Je kunt jouw sollicitatie, voorzien van een motivatiebrief, sturen naar sollicitaties@mjvanriel.nl t.a.v. Claudia Korse.