We Do Doosan


Van Riel Forklifts opereert onder de vlag van M.J. van Riel in Tilburg. Wij zijn trots dat wij sinds 2013 de officiële importeur van Doosan in Nederland mogen zijn, met een eigen verkoop-, verhuur-, service-, en onderdelenvoorziening. In 2015 is daar het Dealerschap van Mora heftrucks aan toegevoegd. Van Riel Forklifts is een jong bedrijf met zéér ervaren medewerkers op het gebied van intern transport. Als dochteronderneming van M.J. van Riel treedt Van Riel Forklifts op als een kordate en flexibele organisatie met de klant als centraal middelpunt.  

Uw aanspreekpunten met betrekking tot de verkoop zijn de heer Paul Jonkman en de heer Frans van de Pas. Zij hebben beide een zeer brede kennis van het Doosan intern transportmaterieel. De continuïteit van uw bedrijfsvoering, veiligheid en het optimaliseren van uw kosten staan daarbij centraal. Voor een goede dekking in Nederland werkt van Riel Forklifts met een breed netwerk van sub-dealers. Samen zijn we dan ook in staat om nog beter aan de wensen van de klanten te voldoen en kunnen wij grote projecten aannemen en realiseren.  


 

Nieuws

Bekijk nieuws archief
Logistica 2015 staat voor de deur ! 6-11-2015

lorem

Lees verder...
Updating
Van Riel Forklifts levert nieuwe vloot bij Kopak Tilburg 26-10-2015

Afgelopen vrijdag is bij Kopak Tilburg de eerste nieuwe elektrische 7 series Doosan heftruck afgeleverd.

Samen met onder meer een nieuwe Doosan BR14JW-7 reachtruck en een Doosan LEDH18 elektrische palletwagen heeft Kopak zijn vloot compleet.

Kopak houdt zich voornamelijk bezig met diverse soorten drukwerk. Het betrof hier het vervangen van de complete vloot en wij wensen Kopak dan ook veel werkplezier met de nieuwe trucks!

Lees verder...
Updating
CEO Doosan Industrial Vehicle bezoekt Van Riel Forklifts 9-9-2015


Afgelopen maandag waren wij vereerd met een bezoek van Dr. K.B. Park, Vice President en CEO van Doosan Corporation Industrial Vehicle.

Vergezeld door de 2 bestuursleden uit België hebben zij een rondleiding gekregen bij zowel Van Riel Forklifts als M.J. van Riel. Het bezoek werd afgesloten met een diner.

Wij zijn zeer verheugd dat wij in het vroege stadium van het bedrijf een zeer goede indruk hebben gemaakt op Doosan en kijken dan ook uit naar de jarenlange samenwerking die nog gaat volgen.

Lees verder...
Updating
Van Riel Forklifts levert Mora EP100RAS aan Collé 24-7-2015

Vanochtend heeft Collé Rental & Sales een nieuwe Mora EP100RAS in ontvangst genomen bij Van Riel Forklifts. Deze elektro heftruck heeft een hefvermogen van 10 ton en is uit voorraad geleverd.

Collé Rental & Sales is een familiebedrijf welke gespecialiseerd is in de verhuur en verkoop van (bouw)machines met filialen in Nederland, Duitsland en België. Collé voegt deze compacte elektro heftruck toe aan haar uitgebreide verhuur- en verkoopassortiment. Wij zijn dan ook blij dat Collé heeft gekozen voor Van Riel Forklifts en de Mora EP100RAS heftruck.

Van Riel Forklifts onderscheidt zich door altijd Mora heftrucks uit voorraad te kunnen leveren. Deze elektrische heftrucks zijn compact, beschikken over een hoog hefvermogen en nu dus ook direct beschikbaar bij Collé Rental & Sales.


Lees verder...
Updating
Van Riel Forklifts investeert in 2 elektrische Mora 10 ton's heftrucks 17-6-2015

Super compacte Elektro machines tot en met 25 ton

Van Riel Forklifts investeert in 2 elektrische Mora 10 ton's vorkheftrucks. Als regio dealer van Mora wil Van Riel Forklifts zich presenteren als hét adres voor Mora heftrucks. 

Na een bezoek begin Juni aan de Mora fabriek in Parma waar wij onze nieuwe trucks mochten bewonderen zijn ze afgelopen maandag bij ons afgeleverd. 

M.J. van Riel zal een van deze heftrucks in gebruik nemen voor de industriële verhuizingen, de andere dient als voorraad machine voor Van Riel Forklifts

Lees verder...
Updating
Presentatie Doosan Electric Pro-7 series 13-5-2015
 
Van Riel presenteert de nieuwe Doosan Pro-7 Electric series

Medio Juli / Augustus 2015 zal Doosan de eerste nieuwe elektrische
Pro-7 heftruck afleveren bij Van Riel Forklifts.

De nieuwe elektrische Pro-7 serie bestaat uit 3 types:

- Doosan B15/18/20T-7 , 3-wiels elektro vorkheftruck

- Doosan B18/20TL-7, verlengde 3-wiels elektro vorkheftruck

- Doosan B16/18/20X-7, 4-wiels elektro vorkheftruck 

Deze types waren allen beschikbaar als Pro-5 serie behalve de
nieuwe TL-7 uitvoering. Deze verlengde uitvoeringen kunnen
worden geleverd met een 690 AH ~ 860 AH batterij.

Deze vernieuwde serie heftruck bevat, behalve een nieuw design,
standaard fingertip besturing, verbeterde draaicirkel en
is nu nog onderhoudsvriendelijker.Voor meer informatie over de nieuwe elektrische Doosan Pro-7
serie kunt u het bijgevoegde bestand raadplegen of contact
opnemen met Van Riel Forklifts.

Klik hier voor meer informatie:
Doosanpro7serie.pdf
  
 
  
Lees verder...
Updating
Van Riel Forklifts levert nieuwe vloot heftrucks aan GVT Group of Logistics 9-4-2015

Van Riel Forklifts levert 4 Doosan B18T-5 heftrucks aan GVT Group of Logistics in Tilburg. 
 

Deze 4 heftrucks zijn onderdeel van een serie van 7 nieuwe Doosan heftrucks . De heftrucks worden ingezet door GVT Group of Logistics bij een nieuw aangenomen werk voor bierbrouwer Bavaria. Het gaat hier om een logistiek  project voor Bavaria Lieshout, waar alle disciplines in de logistiek in voorkomen: Transport, op- en overslag en intermodaal transport vanaf Tilburg per boot en trein naar de Port of Rotterdam en Antwerpen.

De nieuwe Doosan heftrucks worden in ontvangst genomen door Wil Versteijnen, directeur/eigenaar van GVT Group of Logistics. Hij ontvangt deze uit handen van verkoopleider Paul Jonkman en verkoopadviseur Frans van de Pas. Na een korte uitleg en introductie werden de heftrucks apart gezet om er aanstaande maandag mee van start te gaan.

GVT Group of Logistics is al jarenlang een grote speler op het gebied van op- en overslag. In en rond Tilburg is GVT een begrip wat vertrouwen en ervaring uitstraalt. De mogelijkheden van het bedrijf zijn onbegrensd want naast transport per vrachtwagen bieden zij ook de mogelijkheden om dit per trein of boot te doen.

Van Riel en GVT Group of Logistics zijn geen onbekende van elkaar. Naast de bouw van de Barge Terminal in Tilburg maakt ook Van Riel Forklifts regelmatig gebruik van de verschillende diensten die GVT Group of Logistics te bieden heeft.

Van Riel Forklifts is trots dat zij deze nieuwe heftrucks hebben mogen leveren bij GVT Group of Logistics. Wij kijken uit naar een lange en sterke samenwerking met GVT. Voor meer informatie over GVT Group of Logistics kunt u kijken op WWW.GVT.NL

Lees verder...
Updating
Van Riel Forklifts bezorgt diverse klanten een goed weekend 8-4-2015

Wij zijn deze week geëindigd met enkele leveringen aan onze klanten. Zo hebben we bij onze bijna-buurman Plasticum Tilburg een nieuwe Doosan LEDH40 geleverd. Deze krachtige elektro palletwagen wordt ingezet om matrijzen om te rijden naar de werkplaats voor revisie.

Een andere levering ging naar Jan van der Sangen Timmerwerken in Beek en Donk. Zij kozen voor een gebruikte Doosan B30X-5. Deze 3 ton's elektro heftruck wordt ingezet voor het laden en lossen van pakketten hardhout.

De laatste levering ging naar Bressers Metaal waar Van Riel Forklifts een splinternieuwe Doosan G30G leverde. Uit handen van verkoopadviseur Frans van de Pas ontvangt Dhr. de Bresser de nieuwe heftruck. 

Voor meer gebruikte machines kunt u kijken op gebruikt.vanrielforklifts.nl

Lees verder...
Updating
Succesvolle Open dag 2015 30-3-2015
 

Wij willen alle bezoekers en vrijwilligers bedanken die de open dag van 2015 tot een succes hebben gemaakt.

Het was een spetterende dag waarbij alles uit de kast werd gehaald om de bezoekers het naar hun zin te maken.

Wij hopen dat we iedereen een leuk beeld hebben kunnen geven van het bedrijf en nodigen iedereen dan ook uit om bij interesse nogmaals langs te komen.

Voor een leuke aftermovie van de open dag kijkt u op: http://youtu.be/vlh-N6lmFCA

Lees verder...
Updating